Актуални модели

Запишете се за нашият бюлетин

Нещо повече от обувки

DDSTEP е висококачествена марка детски обувки, създадена от трето поколение обущарско семейство, която започва с производството на мъжки обувки, продължава през дамските и стига до детските.

Комбинацията от изобретение и изпълнение ни позволи да тръгнем по този път и продължава да бъде в основата на това, което правим. Както в миналото, така и днес, всички наши обувки започват с ръчно изработен дървен калъп и с помощта на модерни техники за шиене осигуряват перфектна походка на бъдещите си собственици.

Всяка стъпка на детето е наша отговорност. Всяка разработка, всяка обувка, която произвеждаме днес, определя какъв ще бъде светът и как ще растат децата в него. С нашия емблематичен дизайн 3D STITCH (3D шиене) използваме 70% по-малко лепило при производството, което предпазва и здравето ни, без да правим компромис с комфорта и качеството. Създадохме марката DDSTEP въз основа на тези принципи.

Нейната производствена технология е разработена и проектирана изцяло в нашата компания. Опитните ни дизайнери и техническият екип използват своята креативност и ноу-хау, за да създават най-добрите обувки DDSTEP. 

- DDStep
Product added to wishlist

Използваме бисквитки

Този уебсайт използва бисквитки, за да Ви предложи оптимална функционалност.