DDSTEP е висококачествена марка детски обувки, създадена от трето поколение обущарско семейство, която започва с производството на мъжки обувки, продължава през дамските и стига до детските.

 

Комбинацията от изобретение и изпълнение ни позволи да тръгнем по този път и продължава да бъде в основата на това, което правим. Както в миналото, така и днес, всички наши обувки започват с ръчно изработен дървена калъп и с помощта на модерни техники за шиене осигуряват перфектна походка на бъдещите си собственици.

 

Всяка стъпка на детето е наша отговорност. Всяка разработка, всяка обувка, която произвеждаме днес, определя какъв ще бъде светът и как ще растат децата в него. С нашия емблематичен дизайн 3D STITCH (3D шиене) използваме 70% по-малко лепило при производството, което предпазва и здравето ни, без да правим компромис с комфорта и качеството. Създадохме марката DDSTEP въз основа на тези принципи

Всеки сезон разработваме  нови модела съобразени с последните модни тенденции .

НАШАТА ИСТОРИЯ

 

Компанията DDStep започва своята дейност като малък бизнес. През последните десетилетия нашият екип непрекъснато се развива и придобива истински ноу-хау знания, спечелвайки си значителен престиж и признание. От малка работилница с няколко работника, се превърнахме в една от водещите марки детски обувки в Унгария. Но макар и да сме се разраснали значително по размер, първоначалният ентусиазъм и отдаденост продължават да живеят в нас все така непокътнати.

 

КАЧЕСТВО

Средностатистическият човек прави по 8-10 000 крачки на ден, а едно дете – дори повече. Вярваме, че сме отговорни за направените стъпки, но в същото време можем да се гордеем с всяка една от тях, извървяна в обувките DDstep, тъй като продуктите ни са създадени в резултат на внимателна ръчна изработка в среда, в която не използваме вредни вещества и съединения, като хром (VI). Грижейки се за околната среда, ние защитаваме бъдещето и здравето на нашите деца.

Product added to wishlist

Използваме бисквитки

Този уебсайт използва бисквитки, за да Ви предложи оптимална функционалност.